Akşehir Selçuklu Spor Genç Bayan Basketbol Takımı Konya Bölgesel Basketbol Ligindeki liderliğini sürdürdü


15 Şubat 2014 tarihinde Akşehir Zekai Baloğlu Spor Salonunda oynanan Konya Bölgesel Basketbol Ligi genç bayanlar maçında Akşehir Selçuklu Spor Kulübü Konya Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü'nü 90-18 yenerek galibiyet serisini sürdürdü. İlk iki periyodu 41-12 gibi net bir skorla biten müsabakada ikinci yarı yedek ağırlıklı oynayarak maçı kazanmayı bildi ve liderliğini sürdürdü.


Müsabakada Seda Sıvacı 38  sayı ile en skorer oyuncu olurken, Gamze Akyar 4, Sema Çöpten 05, Şule Gürkan 1, Kübra Yayla 13, Esra Bilgiç 2, Yasemin Şahbaz 19, Makbule Selen 6 ve Çiğdem İlban 2 sayı ile galibiyete katkıda bulundular.


Akşehir Selçuklu Spor Kulüp Başkanı ve Antrenörü Varol Türkoğlu,  oyuncularını ve yardımcı Antrenör Ramazan Yalçınöz'ü kutladı. Amaçlarının 3 kategoride katıldıkları ligde üç şampiyonluk olduğunu söyleyen Türkoğlu, başarılı sonuçlar almalarının yaz - kış devam eden basketbol okullarından kaynaklandığını  belirtti.  Başkan Yardımcısı Rahim Yaşa ise kendilerine desteği hiç esirgemeyen  ve maça gelerek kendilerini onurlandıran Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul'a,,sporseverlere ve salon desteği veren Selçuklu Lisesi Müdürü Mustafa Aktaş'a, sporcu velilerine, maçı izlemeye gelen sporseverlere  teşekkürlerini bildirdi.