Akşehir Selçuklu Spor Genç Bayan Basketbol Takımı, Konya Bölgesel Basketbol Ligindeki üçüncü maçından da galibiyetle ayrıldı


1 Şubat 2014 Cumartesi günü Akşehir Zekai Baloğlu Spor Salonu’nda oynanan Konya Bölgesel Basketbol Ligi genç bayanlar maçında, Akşehir Selçuklu Spor Kulübü, Akşehir Gençlik Spor Kulübü'nü 105-13 yenerek galibiyet serisini sürdürdü.


Müsabakada Seda Sıvacı 23 sayı ile en skorer oyuncu olurken, Gamze Akyar-18 , Hilal Karalök-8, Şule Gürkan -4 ,Kübra Yayla-2,Esra Bilgiç-14 ,Makbule Selen-19, Sema Çöpten-3 ve Habibe Kardaş-2 sayı ile galibiyete katkıda bulundular. Akşehir Selçuklu Spor Kulüp Başkanı ve antrenörü Varol Türkoğlu,  maçtan sonra oyuncularını ve yardımcı antrenör Hayati Türkoğlu'nu kutladı. Amaçlarının 3 kategoride katıldıkları ligde üç şampiyonluk olduğunu söyleyen Türkoğlu, başarılı sonuçlar almalarının yaz - kış devam eden basketbol okullarından kaynaklandığını  belirtti.  Başkan Yardımcısı Rahim Yaşa ise kendilerine desteği hiç esirgemeyen Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul'a ve salon desteği veren Selçuklu Lisesi Müdürü Mustafa Aktaş'a, sporcu velilerine ve maçı izlemeye gelen spor severlere  teşekkür ettiğini söyledi.