Akşehir’in yetiştirdiği Akşehir Selçukluspor üyesi ve eski sporcusu Selçuk Erdoğan'ın son durağı; Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor oldu.

Önceki yıllarda Beşiktaş, Antalyaspor, Adana Demirspor, Eskişehirspor, Adanaspor ve Sivasspor’da görev alan genç antrenör, Samet Aybaba ile birlikte Bursa'nın yolunu tuttu. 21 yaş 8 ay ile, Jose Mourinho'nun yardımcısı Andre Villas Boas'tan Avrupa’nın en genç antrenörü unvanını alan Erdoğan, futbol camiasında oldukça sağlam bir yere sahip.





Genç antrenörün futbol konusunda Akşehir değerlendirmesi şöyle: ‘’Akşehir, bırakın Türkiye'yi , Avrupa'da da zihinsel ve fiziksel yetenek olarak çok farklı bir konuma sahip. Sokağından,caddesinden,köyünden,kasabasından yetenek fışkırıyor. Fakat bu yetenek potansiyelini sportif, sosyal ve kültürel manada daha da iyi değerlendirmemiz lazım. Umarım Akşehir'de birleştirici unsurların sayısı daha da artar. Bunlardan biri de Nasrettin Hoca ile beraber, spor kulüpleri ; amatör spor kulüpleri için destek ne kadar çoğalırsa, spora yetenekli çocuklarımızın o kadar keşfedilebileceğini düşünüyorum.Bu konuda ne zaman istenirse desteğe hazırım.’’