Mustafa Özer ve Muhammed Ateş arasında oynanan final karşılaşması oldukça çekişmeli geçerken, ilk kez düzenlenen turnuvada birinci olan Mustafa Özer, ilk şampiyonluğu elde etmiş oldu. Turnuvada birinci olan Mustafa Özer çeyrek altın, ikinci olan Muhammed Ateş gram altın, üçüncü olan Rahim Gödel de yarım gram altın ile ödüllendirildi.  

Turnuvanın final karşılaşmasını izleyen Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya; bilardo branşında faaliyetlerinin artarak devam edeceğini söyledi. Başkan Akkaya; “Bu turnuvada 32 sporcumuz arasından Mustafa Özer kardeşimiz turnuvanın birincisi oldu. Kendisini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. İkinci olan Muhammed Ateş ve üçüncü olan Rahim Gödel kardeşlerimizi de tebrik ediyoruz. Yarışmaya katılan diğer hemşehrilerimizi de kutluyorum. Önemli olan katılmak, inşallah inanıyorum ki bir sonraki turnuvalarda onlar da derece alacaklardır. Ben Akşehir’imizde bilardo sporuna ilgi duyanları gördükçe çok mutlu oldum. Akşehir Belediyesi olarak biz de bu sporu desteklemeye devam edeceğiz. Çünkü amacımız; gençlerimiz için yeni spor alanları oluşturmak, onları olumsuz ortamlardan bu şekilde güzel alanlara ve spora teşvik etmektir” diyerek organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Şampiyonluğu Şehit Kardeşim Selçuk Özer’e Adıyorum

Turnuvanın birinciliğini kazanan Mustafa Özer de “Bu turnuvanın şampiyonluğunu canım kardeşim şehit Selçuk Özer’e armağan ediyorum. Kendisi de bir bilardo aşığıydı. Mekanı cennet, ruhu şad olsun. Selçuk’un vesilesiyle tüm şehitlerimize rahmet diliyorum” şeklinde konuştu.

Jandarma Uzman Çavuş Selçuk Özer, 31 Mayıs 2017 tarihinde Terörle Mücadele Harekatı kapsamında Diyarbakır’ın Lice ilçesinde gerçekleştirilen operasyon sırasında, BTÖ ile çıkan çatışmada şehit olmuştu.