Karataş Belediyesi, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Geleneksel Türk Okçuluğu Federasyonu İl Temsilciliği organizasyonunda düzenlenen etkinlik, geçtiğimiz hafta sonu Adana’da yapıldı. Karataş Kumluk Tabiat Parkı’nda gerçekleştirilen etkinliğe; Makedonya, Romanya, Azerbaycan ve İranlı okçuların da aralarında bulunduğu yaklaşık 530 sporcu katıldı.

“Vur-Geç Puta”, “Parkur Etabı” ve “Menzil Koşusu” kategorilerinde düzenlenen yarışmalarda; Genç Kızlar ve Kadınlarda Hülya Türkoğlu, Gizem Kula, Ayşe Betül Güçlü, Ayşe Nur Kes, Ayşe Naz Yıldız, Emine Önay ve Melike Sümeyye Gülcü, Büyük Erkeklerde ise Varol Türkoğlu, Atilla Göçer, Murat Korkusuz ve Onur Sayman, Akşehir’i başarıyla temsil ettiler.

Müsabakalar sonunda; Ayşe Betül Güçlü Genç Kızlarda Şampiyon olurken, Varol Türkoğlu Büyük Erkeklerde parkur etabı ve genel klasmanda ikinci, Emine Önay parkur etabında üçüncü ve Atilla Göçer vur geç etabında dördüncü oldular.

Yabancı sporcuların da katıldığı turnuvada alınan sonuçlardan memnuniyet duyduklarını belirten Kulüp Başkanı Hülya Türkoğlu; kulüp bünyesinde mücadele eden sporculara, başarılı performanslarından dolayı teşekkür etti.