Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen yarış, 25-27 Mart 2022 tarihlerinde Aydın’ın Didim ilçesinde gerçekleştirildi. Kıran kırana geçen yarışta kıyasıya mücadele eden Torku Şekersporlu bisikletçilerden Ramazan Yılmaz, Genç Erkek Yol Yarışı ve Kriteryum Yarışında ve Funda Taşkın da Genç Kadınlar Yol Yarışı ve Kriteryum Yarışında altın madalyanın sahibi oldular.  

Genç Kadınlar Yol Yarışında Almina Bahar, Genç Kadınlar Kriteryum Yarışında Fatma Nur Doğan ve Yıldız Kadınlar Yol Yarışı ve Kriteryum Yarışında Emine Adanalı gümüş madalya alırken, Yıldız Kadınlar Yol Yarışında Sude Nur Satıcı ve Yıldız Kadınlar Kriteryum Yarışında Rabia Şimşir de bronz madalya kazandılar.

Torkulu pedallar ayrıca; Genç Erkekler, Genç Kadınlar ve Yıldız Kadınlar Türkiye klasmanlarında takım halinde birinci olarak altın kupa almanın coşkusunu yaşadılar. Elde edilen başarıdan gurur duyduklarını ifade eden PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Ramazan Erkoyuncu; “Genç ve başarılı bir takım oluşturduk, önümüzdeki süreçte de Konya Şeker olarak bisiklet sporunu desteklemeye devam edeceğiz. Torku formalarımızı yarışlarda başarılı görmek bizler için büyük onur. Bize bu onuru yaşatan kulübümüzde görev yapan teknik ekibi ve sporcularını kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.