Okul ve kurum müdürleri ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Köseoğlu başkanlığında Şehit Nebi Arslan Öğretmenevinde değerlendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıya, Şube Müdürü Bilal Eği, Şube Müdürü H.Emrullah Öztürk, Şube Müdürü İbrahim Gülcü, okul ve kurum müdürleri katıldı.





Toplantının açış konuşmasında, Sadık Köseoğlu; “İlçemizde 2017/ 2018 Eğitim öğretim yılı içerisinde güzel çalışmalar, proje etkinlikleri, yarışmalar yapıldı. Öğrencilerimizin bir üst öğrenime hazırlanmasında, akademik başarılarının yükseltilmesinde öğretmenlerimiz, okul yöneticilerimiz gayret ve emek verdiler. Kendilerine teşekkür ederim. Okullarımızda sanatsal, kültürel ve sportif faaliyetlere katılımın teşvik edilerek, İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmalara katılımın sağlanması ve bu etkinlikler ile de çocuklarımızda olabilecek kötü alışkanlıkların önüne geçilebilecektir. Ders yılının sonuna gelinen bu günlerde öğrencilerimizin okula devamının sağlanması konusunda azami gayret gösterilmesini, mağduriyetlerin yaşanmamasını ve öğretmenlerimizin derslerinin ders yılı bitimine kadar devamlılığının esas alınmasını istiyorum.” dedi.





Toplantı daha sonra şube müdürlerinin kendi alanları ile ilgili gördükleri eksiklikler, yapılması gereken ve gelecek eğitim-öğretim yılı için yapılmasını istedikleri işlemler ile yıl boyunca yapılan faaliyetler hakkında verdikleri bilgiler ile devam etti.