Konya Saraçoğlu Spor Tesislerinde yapılan ve 9 ilden 262 sporcunun yarıştığı elemeler sonucunda finallere katılma hakkı elde eden sporcularımız şöyle:

Genç Kızlarda Bölge Şampiyonu olan Ayşe Betül Güçlü, Genç Erkeklerde Bölge Şampiyonu olan Mustafa Özdemir, Büyük Kadınlarda Bölge İkincisi olan Şahika Tetik, Büyük Erkeklerde Bölge İkincisi olan Atilla Göçer, Yıldız Kızlarda Bölge Üçüncüsü olan Lütfiye Kayalarlı, yine Yıldız Kızlarda Bölge Dördüncüsü olan Elif Tuğba Kurtoğlu, 8-9 yaş grubunda Bölge Dördüncüsü olan Mehmet Gülcü, 12-13 yaş grubunda Bölge Dördüncüsü olan E. Ahmet Zeylan, Yıldız Erkeklerde Bölge Altıncısı olan İrfan Eren Çakır ve Bölge Yedincisi olan Eymen Evginer ile Genç Kızlarda Bölge Beşincisi olan Emine Önay, Bölge Altıncısı olan Ayşenur Kes ve Bölge Yedincisi olan Melike Sümeyye Gülcü.

Kulüp olarak katıldıkları her kategoride en az bir temsilciyi finallere gönderen Akşehir Selçuklu Spor Kulübü Başkanı Hülya Türkoğlu; desteklerinden dolayı sporcuların ailelerine ve Akşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Tertip Komitesinde yer alan Merkez Hakem Kurulu Başkanı Varol Türkoğlu da üzerlerine düşen görevi layıkıyla yerine getirdiklerini belirttiği Akşehirli sporcuları kutladı.