Pazar günü sat 13.00’de Kulu’da oynanan süper grup karşılaşmasında, Kulu Belediyespor Akşehir Belediye Kültürspor futbol müsabakasını 8-0’lık skorla kazanan taraf Akşehir Belediye Kültürspor oldu.


Kulu deplasmanına giden Akşehir Belediye Kültürspor şiddetli yağış ve ağırlaşmış bir zeminde maça başladı. Tempolu şekilde maça başlayan Kültürspor 9. Dakikada ilk golünü Rafet’in ayağından buldu. Baskısını arttıran Kültürspor  17. Dakikada kazandığı penaltıyla 2. golünü Manu’yla buldu. Yeni transfer olan H. Hüseyin 23. Dakikada sahmeye çıkarak 3. golü filelerle buluşturdu.  Golden sonra kazanılan korner atışı sonucu 27. Dakikada Kulusporlu futbolcunun ters vuruşu ile top kendi kalelerinde 4. Gol olarak kaydedildi. Bundan sonra Kulu Belediyespor ‘un direnci iyice azaldı. 34. Dakikada tekrar sahneye çıkan Rafet kendisinin ikinci, takımının 5. golünü attı. İlk yarı 5-0 sona erdi.


İkinci yarıya da hızlı başlayan Kültürspor 53. dakikdada Rafet’in attığı golle 6-0’lık skoru buldu. Ardı arkası kesilmeyen ataklar direklerden dönen toplar bir çok fırsat golle buluşmazken 70. Dakikada yine Rafet topu çerçeveyle buluşturdu. Rafet, maçın 80. dakikasında kendisinin beşinci, takımın 8 golünü attı.  Maç 8-0’lık net bir skorla sona erdi.