Pazar günü saat 12.00’de Nasreddin Hoca stadyumunda Akşehir Belediye Kültür Spor ile Muhasebe Gençler arasında oynanan süper grup futbol maçını Akşehir Belediye Kültürspor 4-1lik skorla kazandı.


Maça hızlı başlayan Akşehir Belediye Kültürspor Manu ve Rafetle bulduğu fırsatları değerlendiremedi 43. Dakikada Yusuf’un kırmızı kart görerek takımı 10 kişi kalmasıyla devreyi 0-0 kapattı. 2. Yarının başlamasıyla orta alanda açıklar veren Akşehir Belediye Kültürspor 52. Dakikada kalesinde golü gördü. Golden sonra baskısını artıran ve seyirci desteğini de arkasına alarak 57. Dakikada Rafet’in kullandığı serbest vuruşla skoru 1-1’e getirdi.


Oyunda eksik olmasına rağmen dengeyi ve daha sonra üstünlüğünü kuran Akşehir Belediye Kültürspor  71. Dakikada Manunu attığı golle 2-1 öne geçti. Skor üstünlüğünü yakalayan Akşehir Belediye Kültürspor oyunu Muhasebe Gençler yarı alanına taşıdı. Bir çok gol fırsatı yakalayan Akşehir Belediye Kültürspor 81 dakikada Rafet’in atıığı golle durumu 3-1 getirdi. Hakem Yasin Şahin’in normal süreye artı 5 dak uzatma vermesiye 90+3 de Muhammet’in golüyle maçın skorunu belirlemiş oldu. Akşehir Belediye Kültürspor 4 Muhasebe Gençler 1