ANTALYA AKSEVDER Üyeleri tribünde yer alarak tezahüratlarıyla takımıza destek verdi



Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden temsilcimiz Akşehirspor, Cumartesi günü saat 15.00'de Antalya Mustafa Çetin Kaya Stadyumunda Konyaaltı Belediyespor ile yaptığı karşılaşmayı 3-0 kazandı.

Karşılaşmanın ilk düdüğüyle birlikte baskı kuran temsilcimiz Akşehirspor 2. dakikada Muhammed Aksoy'un attığı golle 1-0 öne geçti. Dakikalar 45’i gösterdiğinde Ali Kireş attığı golle durumu 2-0 yaptı ve ilkyarı 2-0 sona erdi.

Maçın ikinci yarısına da hızlı başlayan kırmızı-beyazlılar, 60. dakikada Mustafa Aksoy'un attığı golle durumu 3-0 yaptı ve sahadan 3 puanla ayrıldı.

Antalya AKSEVDER üyelerinin Akşehirsporu desteklemek üzere tribündeki yerlerini alması takımımızın moral ve motivasyonunu yükseltti.

Akşehirspr Teknik Direktörü Tayfun Türkmen şu açıklamalarda bulundu, "Dün oynanan müsabaka her iki takım içinde "SAHA ŞARTLARI İLE MÜCADELE" şeklinde geçti. Ebatları ve kenar emniyet mesafesi normal futbol oynanmasına uygun olmayan böyle bir tesiste müsabaka izni verenlerin dikkatini çekmek isterim. Antalya da müsabaka oynanacak onlarca tesis olmasına rağmen hâlâ burada gencecik çocuklarımıza bunu reva görenlerin de dikkatini çekmek isterim. Oynayana da seyredene de keyif vermeyen mücadele de gol yapmayı beceren taraf biz olduk. Rakibimiz kesinlikle hem ilk hafta hem bizim maçta skoru hak eden taraf değildi. Bizim takımın arka bloku ve kalecisi çok etkili oynadı. Özellikle kalecimiz Gökhan 'ın bu performansı için diğer kalecimiz Fikret Kavak 'a teşekkür etmek isterim. Her ikisi de formda oldukları için birbirlerini çok iyi motive ediyorlar.

Müsabaka yine bizim tahmin ettiğimiz gibi şekillendi. Yüksek toplarla oynanan maçı oyuncularım çok iyi kontrol ettiler. Serkan'ın sakatlanmasından sonra oyuna aldığım Burak; aslında stoper olmasına rağmen orta blok taki görevini çok başarılı bir şekilde yerine getirdi. Bu müsabaka da dikkat çeken diğer bir nokta da; oynamayan oyuncularımın maç öncesi diğer arkadaşlarına desteği idi. Onların bu davranışı çok değerli.

'Bayrama kadar ne yaparsan bayramda da onu hissedersin' felsefesi bizim yol göstericimiz oldu. Geçen hafta oyuncularımın iyi hazırlandıklarını söyledim. Bu hafta daha fazlasını yapacaklar" dedi.