Kız Voleybol Takımı İl Üçüncüsü olan Tornacı Erol Cumbul TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Akşehir Şampiyonu olan Erkek Hentbol Takımı da Konya’dan dereceyle döndü.


Sağlık Meslek Erkek Hentbol Takımı, Akşehir Bölgesel Lig Şampiyonu olarak Konya liseler arası hentbol müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştı. Yapılan maçlarda üstün performans göstererek finale kalan takım, final maçında rakibine kaybederek İl İkincisi oldu.



Okul Aile Birliği Başkanı Ekrem Emre yaptığı açıklamada; “Okulumuz eğitim – öğretimdeki başarı çıtasını her geçen gün yükseltiyor. Kitap okuma gibi yarışmalarda il derecelerinin gelmesi de bunun bir göstergesi. Öğretim faaliyetlerinin yanı sıra, öğrencilerin sosyalleşmesi ve spor faaliyetlerine katılmaları da bizim öncelikli hedeflerimizi arasında. Kız Voleybol Takımımızın İl Üçüncüsü olmasının ardından, Erkek Hentbol Takımımızın İl İkinciliği gururunu yaşadık. Bu başarıları tabii ki sahada ter döken sporcularımıza borçluyuz. Ancak, arkalarındaki desteği de unutmamak gerekir. Başarılarda büyük emek sahibi olan başta okul idarecilerimiz olmak üzere Beden Eğitimi Öğretmeni Gültekin Yücel’e, yarışma süresince desteklerini hep arkamızda hissettiğimiz Belediye Başkanı Salih Akkaya’ ya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Köseoğlu’na ve Gençlik Spor İlçe Müdürü Eyüp Yılmaz’a teşekkür ederiz.’’ dedi.