Selçuklu Şehit Yunus Ertürk Anadolu Lisesi sporcuları; 8 Nisan 2022 Cuma günü Konya Cumhuriyet Futbol Sahasında gerçekleştirilen okullar arası Geleneksel Türk Okçuluğu yarışmalarında, kızlar ve erkeklerde hem takım hem de ferdi olarak yarıştılar.

Kızlarda; Ayşe Nur Kes Konya İl Şampiyonu, Ayşe Güçlü İl 2’ncisi, Ayşe Naz Yıldız İl 3’üncüsü, Emine Önay İl 4’üncüsü ve Lütfiye Kayalarlı İl 6’ncısı olarak şampiyonaya damga vurdular.

Erkeklerde de Mustafa Özdemir İl 2’ncisi, Mert Gürkan Erte İl 15’incisi, Bahattin Efe Güven İl 16’ncısı, Hasan Polat Cura İl 19’uncusu ve İrfan Eren Çakır İl 23’üncüsü oldular.  

Elde ettikleri bu sonuçlarla kızlar ve erkeklerde takım halinde Şampiyonluğa ulaşan sporcularımız Akşehir’in gurur kaynağı olurken Okul Müdürü Hasan Hüseyin Akbaba, Konya şampiyonu olan kız ve erkek öğrencileri ile Beden Eğitimi öğretmeni Varol Türkoğlu’nu kutladı.

Akbaba; bugüne kadar kendilerine destek veren Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, malzeme desteği sağlayan Akşehir Selçuklu Spor Kulübü Başkanı Hülya Türkoğlu, Kulüp Antrenörü Atilla Göçer ve sporcuların ailelerine teşekkür etti.