İki kategoride ve eleme usulüne göre yapılan turnuva heyecan dolu maçlara sahne olurken, sporseverler de turnuvaya yoğun ilgi gösterdi. Turnuvada, kadınlar kategorisinde; Bilgisayar ve İngilizce A2 kurslarından Sibel Urlu birinci, Resim kursundan Cennet Yüzer ikinci, Almanca A2 kursundan Feriş Babuç üçüncü oldular. Erkekler kategorisinde ise Almanca A2 ve İngilizce B1 kurslarından Selman Türkyılmaz birinci, İngilizce A2 kursundan Cüneyt Kaçar ikinci ve İngilizce B1 ile Diksiyon Spikerlik kurslarından Kadir Elmalı üçüncü oldu.

Dereceye giren kursiyerlerden birinciler bluetooth kulaklık, ikinciler ses bombası (hoparlör), üçüncüler de powerbank ile ödüllendirildi.

Turnuvada asıl olarak dostluk, kardeşlik ve sporun kazandığını vurgulayan Akşehir KOMEK Yöneticisi Hüseyin Zeybek; “Kursiyerler arasında kardeşlik iklimi oluşmasını sağlamak istedik. Gerçekten de kaybedenin kazananı alkışladığı bir turnuva oldu” diyerek başta katılımcılar olmak üzere tüm kursiyerler, müsabakalarda hakemlik görevini üstlenen eğitmenler ve personele teşekkür etti.