Elde edilen başarıya ilişkin olarak Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda; “Bu büyük başarıyı ilçemize kazandıran öğrencilerimizi, okul yöneticilerini ve antrenörleri Beden Eğitimi Öğretmeni Varol Türkoğlu’nu tebrik ederiz” ifadelerine yer verildi.

Başkan Akkaya’ya Teşekkür Ziyareti

Şampiyon okçular; Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’yı makamında ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Yapılan ziyarette; Akşehir Selçuklu Şehit Yunus Ertürk Anadolu Lisesi Müdürü Hasan Hüseyin Akbaba, Akşehir Selçuklu Spor Kulübü Başkanı Hülya Türkoğlu ve Beden Eğitimi Öğretmeni Varol Türkoğlu da hazır bulundu.      

Başkan Akkaya yaptığı açıklamada; “Okçularımız, Akşehir’imizden de okul müsabakaları kapsamında tarihte bir ilk olan yarışmada bize bu kıvancı, onuru ve heyecanı yaşattılar. Okçu kardeşlerimize, kız okçularımıza ve onları çalıştıran değerli hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Bütçemiz imkanları doğrultusunda her zaman spora ve sporcuya önem veren yatırım ve projelerimizle sürekli desteğimiz devam edecektir. Bundan sonraki yarışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Okul Müdürü Hasan Hüseyin Akbaba da; “Varol ve Hülya Hocalarımızın desteğiyle öğrencilerimiz uzun yıllardır çalışıyorlar. Okulumuzun adını duyurdukları için kıymetli hocalarımız ve öğrencilerimize çok çok teşekkür ediyorum. Özellikle Belediye Başkanı’mıza da verilen destekler için minnettarım. Başarımız, gelecek yıllarda daha da artacaktır” şeklinde konuştu.   

Akşehir Selçuklu Spor Kulübü ve Akşehir Selçuklu Şehit Yunus Ertürk Anadolu Lisesi’nin birlikte çalışmasıyla başarıya ulaştıklarını belirten Kulüp Başkanı Hülya Türkoğlu ise; “Birlikte iki Türkiye üçüncülüğü ve Okullar Arası yarışmasında da Türkiye birinciliği elde ettik. Sporcularımızın başarılarının artması için çalışmalarımıza var gücümüzle devam edeceğiz. Bizleri yalnız bırakmayan ve her şartta destekleyen Belediye Başkanımız Salih Akkaya’ya teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret, şampiyon okçularımızla hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.