Türkiye Halter Federasyonu tarafından 27- 30 Haziran 2018 tarihleri arasında Bilecik’de düzenlenen Minikler Türkiye Halter Şampiyonası’na Akşehir Spor Kulübü damgasını vurdu.

  Şampiyonada Akşehir Spor Kulübü sporcularından erkekler kategorisinde Kutsay Ceylan 62 kg. sıkletinde 40 kg. koparma ve 50 kg. silkme kaldırışlarıyla Türkiye Şampiyonu olarak altın madalya, bayanlar kategorisinde ise Elif Sıla İbişdayı 40 kg. sıkletinde Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazandılar.     



Akşehir Spor Kulübü başkanı Yahya Yıldız, kazanılan başarılar hakkında yaptığı açıklamada; “ Şehrimize bu dereceyi kazandırdıkları için başta antrenörümüz Murat Korkmaz’ı, madalyaları kazanan minik kardeşlerimiz Kutsay Ceylan ve Elif Sıla İbişdayı’ yı tebrik ediyorum. Kulübümüz sadece futbol branşı ile değil, diğer 7 branşımız ile de faaliyetlerini en iyi şekilde sürdürmeye çalışıyor. Bunun meyvelerini de bu madalyalarla alıyoruz. Ayrıca bizden bu güne kadar her alanda maddi ve manevi desteklerini esirmeyen Belediye Başkanımız Salih Akkaya’ya da teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.