Akşehir Nasreddin Hoca Stadyumu’nda oynanan maçın orta hakemliğini Mert Korel, yardımcı hakemliklerini Ahmet Şen ve Merve Turan üstlenirken, Tolga Bakan maçın dördüncü hakemi olarak görev yaptı.

Takımımız sahaya; kalede Faik Doğukan Duyum, Mamadou Diabate, Hakan Salgırboyu, Aykut Taşkınfurat, Ceyhun Kuşan, Hasan Can Yalçıntekin, Yusuf Dündar, Kutay Özyıldırım, Çağlar Yıldırım, Ufuk Koç ve Okan Akdeniz ilk on biriyle ve yeni Teknik Direktör İhsan Dikici ile çıktı.

MHP Akşehir İlçe Başkanı Salih Akça; galibiyet şartıyla atılan her bir gol için futbolculara 5 bin lira prim vereceklerini açıkladı. Karşılaşma öncesinde; Akşehir Spor Kulübü tarafından Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü A.Barbaros Topaloğlu’na takdim edilen çiçekle öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlanırken, takıma sponsor olan Akşehir PARKHAYAT Hastanesi’nin Başhekimi Mehmet Serkan Demirdağ’a da çiçek verilerek teşekkür edildi.

Her iki takımın da golü bulamadığı ilk yarı 0-0 sonuçlanırken, takımımızın 57. dakikada kaydettiği golü maçın hakeminin önce gol olarak vermesi, ardından yan hakeme yapılan itirazlar sonrasında golü ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayması, taraftarın tepkisine neden oldu.

Maçın sonlarına doğru, sert faul sırasında yaşanan çarpışma sonucu misafir takım oyuncusu sakatlanarak hastaneye kaldırılırken, karşılaşma golsüz beraberlikle sona erdi. Bu sonuçla Akşehirspor ve Ereğlispor aldıkları birer puanla puanlarını 7’ye çıkardılar.