Akşehir Gençlik Merkezi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü iş birliği kapsamında yürütülen kurslar başlıyor. 10 Ekim 2016 Pazartesi günü başlayacak kurslara kayıtlar alınmaya başlandı.


10 Ekim 2016 Pazartesi günü başlanacak kurs için kayıtlar devam ediyor. Gençlere yönelik verilmesi amaçlanan kurslar sanatsal, eğitsel, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda eğitim verecek. Ücretsiz bir şekilde yararlanılacak kurs eğitimleri; Futsal, Basketbol, Voleybol, Hentbol, Taekwondo, Gitar, Bağlama, Ney, Halkoyunları, Diksiyon, İşaret Dili, Osmanlıca, Resim, Ebru, İlk Yardım, Satranç, Fotoğrafçılık, Elif-Ba, İngilizce, Bilgisayar kategorilerinde verilecek.


YILMAZ: “KURSLAR, GENÇLERİN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLIYOR”


Gençlere her yönden destek veren kursların, eğitici ve eğlendirici olduğuna dikkat çeken Akşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Eyüp Yılmaz;  “Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı olarak çalışan, gençlerin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler çerçevesinde serbest zamanlarını ilgi istek ve yetenekleri doğrultusunda değerlendirilmesine fırsat vererek topluma aktif vatandaşlar olarak katılımlarını sağlayan ve gençleri zararlı alışkanlıklardan korumaya yönelik çalışmaları yürüten gençlik merkezimiz güz ve kış dönemi kursları için kayıtları başlattı. İlgi alanlarına yönelik kurslarımıza katılmak isteyen gençlerimizi Gençlik Merkezi’mize bekliyoruz” dedi.