1 Haziranda 2018 tarihinde Genç KOMEK kayıtları başlıyor. Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek Genç KOMEK Yaz Okulu programı erkeklerin Şehit Yunus Ertürk Selçuklu Anadolu Lisesinde (Eski Polis Okulu/Selçuklu Lisesi) kızların ise ASEM binasında etkinliklere katılacağı program üç ana eğitim modülü üstüne kurulu.

Tüm veliler 7-16 yaş arası çocuklarını sınırlı kontenjanı bulunan yaz okuluna kayıt yaptırabilir. Sanat / Din ve Değerler Eğitimi / Spor Modüllerinin tamamında eğitim ve etkinliklere katılacak çocuklar için sanat branşlarından birini seçmeleri yeterli olacak. 2018 Genç Komek Yaz Okuluna katılacak çocuklarımız Drama, Keçe Aksesuar Yapımı, Resim, Diksiyon, İngilizce, Basit Tatlı Yapımı, Takı Tasarım gibi branşlardan birisini seçtiğinde Spor Modülünde bulunan Yüzme, Futbol,  Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi…v.b. ayrıca Din ve Değerler Eğitimi Modülünde bulunan Kur’an-ı Kerim Okuma ve Siyer-i Nebi ders ve etkinliklerinin tümüne katılacaklar.



                25 Haziran 2018 Pazartesi günü başlayıp 17 Ağustos 2018 Cuma günü bitmesi planlanan 2018 Genç KOMEK Yaz Okuluna kayıt olma koşulları şu şekilde.  “Tek Çocuk için 50 tl – 2. Kardeş için 25 tl – 3. Ve sonraki kardeşler ücretsiz. Ayrıca Şehit ve Gazi çocukları, Yetim ve Öksüzler, Büyükşehir Belediyesi’nin Sosyal Kart uygulamasından yararlanan ailelerin çocukları, Büyükşehir Belediyesi’nden eğitim yardımı alan öğrenciler, devlet koruması altında olan çocuklar ile kaymakamlıklardan ve muhtarlardan ihtiyaç durumunu gösterir belge alan ailelerin çocukları ücretsiz olarak yararlanabilecek.



Çocuklarını kayıt ettirmek isteyen veliler 1 Haziran Cuma Gününden itibaren Hıdırlık Mevkii Açık Hava Tiyatrosu yanındaki Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi Binasında bulunan Akşehir KOMEK’e , Sanayi Bulvarında bulunan Şehit Yunus Ertürk Selçuklu Anadolu Lisesine ve Asem binalarına giderek işlemlerini tamamlayabilirler.