ETNOSPOR Kültür Festivali, ödül töreni ile tamamlandı


"Times New Roman";color:#14233A;mso-fareast-language:TR;text-decoration:none;
text-underline:none">Dünya
mso-fareast-language:TR"> Etnospor Konfederasyonu tarafından organize edilen Etnospor Kültür Festivali sona erdi.


mso-fareast-language:TR">Küçükçekmece'deki Bezirganbahçe Meydanı'nda gerçekleştirilen ve Anadolu Ajansının da global iletişim ortağı olduğu festival, 3. ve son gün müsabakaları ile tamamlandı.


mso-fareast-language:TR">26-27-28 Ağustos 2016 tarihlerinde yapılan yarışmalara, Türkiye'deki 84 kulüpten 30’u davet edildi. Takımlar üçer kişiden oluştu. 60 metreden yapılan atışlarda üstün performans sergileyen Varol Türkoğlu, Atilla Göçer, Cevdet Dural üçlüsü şampiyonluğa ulaştı.


mso-fareast-language:TR">Menzil sahasında düzenlenen, protokol menzil müsabakalarında 280 metreye ok atan Bilal Erdoğan birinci oldu. Kulüp Başkanı Varol Türkoğlu Türkiye'deki en büyük yarışmadan birincilik çıkarmanın bu işe ne kadar gönül verdiklerinin göstergesi olduğunu söyledi. Varol, takım arkadaşlarını ve kulübün bünyesinde Türk okçuluğunu öğrenip ayrılan ve kürsüye çıkan diğer Akşehir takımını da tebrik etti.


mso-fareast-language:TR">Şampiyon kulübümüz ödüllerini İstanbul Valimiz Vasib Şahin ve TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan’ın elinden aldı. "Times New Roman";color:#14233A;mso-fareast-language:TR">Dünya "Times New Roman";color:#14233A;mso-fareast-language:TR"> Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan yaptığı konuşmasında, geleneksel Türk okçuluğunu Türkiye'de yaymak için çalıştıklarını belirtti. Akşehir Selçuklu spor Kulübü Başkanı Varol Türkoğlu kendilerinden desteği esirgemeyen Akşehir Belediye Başkanı Yüksek Mühendis Salih Akkaya’ya ve Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin ile kendilerini ağırlayan ETNO SPOR Konfederasyonuna teşekkür ederek yeni hedeflerinin daha önce şampiyon olduğu ETRAC Uluslararası Şampiyonası için Adana’ya hazırlanmak olduğunu bildirdi.