Pazar günü saat 14.00’de oynanan Akşehir Belediye Kültürspor – Ereğlispor süper grup futbol müsabakasında 2-0 kazanan taraf Akşehir Belediye Kültürspor oldu.


Akşehir Belediye Kültürspor futbolcuları sahaya “Senin Annen Bizim Annemiz Başın Sağolsun Fatih” yazılı bir pankartla çıktılar.


                Mutfak galibiyet parolası ile maça başlayan Kültürspor maçın başlama vuruşunun ardından üstünlüğünü hissettirdi. Maçın 29’uncu dakikasında Enes Ünal’ın ayağından bulduğu golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.  Maçın ikinci bölümünde bulduğu gol fırsatlarını değerlendiremeyen Kültürspor son bölümlere doğru baskısını iyice artırdı. 83’ünci dakikada Mücahitin attığı golle maçın skorunu belirledi. Akşehir Belediye Kültürspor 2 Ereğlispor 0


Akşehir Belediye Kültürspor Başkanı Ercan Türüdü, maçtan sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Hedefimiz BAL ligine çıkmak için galibiyet serisine devam ediyoruz. Bu zorlu yarışta sizlerden gelen destek bizleri memnun ediyor. Amacımız ligi lider bitirmektir. Bunun için Selçuklu Belediyespor’un puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Takıma yeni yapılan takviyelerle ilk yarıdakinden daha güçlü bir haldeyiz. Şampiyonluk yolunda hala transfer için ilgilendiğimiz futbolcular var. Bizlerle acı tatlı birlikte olan sporsever Akşehir halkına teşekkür ederiz.”