İlçemizde düzenlenen Gençler Liselerarası Futbol turnuvasında Selçuklu Anadolu Lisesi üst üste 3. kez şampiyonluğa ulaştı.


mso-fareast-font-family:"Times New Roman";color:black;mso-fareast-language:
TR">Maçlara Ömer Çeçen, Ozan Özkan, Kürşad Şeker ,M.Ali Örs, İbrahim Öz, Melih Gündüz, Halil Seçgin, Yusuf Akın, Muhammed Kurtoğlu, Rıfat Kaya, Alpsu Er, Buğra Dostçu, Onur Özer, Ali Bozdoğan, Halil Aktaş, Beytullah Hanlı, Cafer Bozdağ, Abdil Akın ve Bayram Candan  kadrosuyla başlayan Selçuklu Anadolu Lisesi Anadolu Anadolu Öğretmen Lisesini 3-0 Tuzlukçu ÇPL’ ni 4-3 ve son maçta ise Doğanhisar Spor Lisesini 3-2 lik skorlarla yenmeyi başardı. Final maçında  Selçuklu Lisesini galibiyete taşıyan golleri ise Melih Gündüz(2) ve Alpsu Er(1) attı.


mso-fareast-font-family:"Times New Roman";color:black;mso-fareast-language:
TR"> Beden Eğitimi Öğretmeni Önder Dilber maçlar sonunda yaptığı açıklamada “Öncelikli olarak öğrencilerimin göstermiş olduğu mücadeleden dolayı onları kutluyorum. Başarının mimarları onlardır. Hedefimiz artık Konya’da da başarılı olup Akşehir tarihinde bir ilki gerçekleştirerek final grubuna kalmak. Bu başarıda emeği geçen çalışma arkadaşlarıma ve idareci arkadaşlarıma en son olarak da maçlara gidip gelişimizde bize ulaşım desteği veren Akşehir Belediyesine teşekkür ediyorum” dedi.