Başarılı sporcuları ödüllendirme geleneğini sürdüren Akşehir Belediyesi’nin Haziran ayı Meclis Toplantısı sırasında yapılan ödül töreninde; Nuran Yalçın’a yarım altın, Antrenörü Murat Korkmaz’a da çeyrek altın hediye edildi.

Akşehir Spor ve Ak Nasreddin Spor yöneticileri ile Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerinin de katıldığı Ödül Töreni öncesinde, sporcu Nuran Yalçın’ın geçmişten Dünya Üçüncülüğüne uzanan spor hayatı ile ilgili kısa bir slayt gösterisi izlendi. Daha sonra bir konuşma yapan Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya; “Orada Türk Bayrağı’nın dalgalanması zaten ülkemiz için bir gurur ama Akşehir’imiz, Konya’mız için de ayrı bir gurur. Bizi gururlandırdınız, heyecanlandırdınız, mutlu ettiniz. Nuran kızımızı tebrik ediyoruz” dedi.

Dünya Üçüncüsü sporcumuzun Antrenörü Murat Korkmaz da yaptığı konuşmada; Nuran Yalçın ile bu işe nasıl başladıklarını anlatarak bu başarıların büyük mücadeleler ve çok sıkı çalışmalarla geldiğini aktardı. Antrenör Korkmaz, hedeflerinin Dünya Şampiyonluğu olduğunu söyledi.

Ödül töreni, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.