Akşehir Belediyesi, Akşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Şehr-i Beyza Gençlik Derneği organizasyonuyla yapılacak olan 4. Sokak Basketbolu Turnuvası için kayıtlar başlıyor.

4. Sokak Basketbolu Turnuvası’na katılmak isteyenler;  27 Ağustos 2018 tarihinden 3 Eylül 2018 Pazartesi günü saat 17:00’ye kadar Akşehir Gençlik Merkezi ile Müze Meydanı’nda turnuva için kurulan başvuru stantlarında kayıtlarını yaptırabilecekler.



Basketbol Turnuvası ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Salih Akkaya;  “Bu turnuvayla, gençlerimize spor yaptırarak eğlenceli bir aktivitede buluşturmayı amaçlıyoruz. Turnuvada 3x3 Sokak Basketbolu 3 Sayılık Atış Yarışmaları yapılacak. Sokak Basketbolu Turnuvası’na katılacak tüm gençlerimize şimdiden başarılar diliyorum.” dedi.



 Sokak Basketbolu Turnuvası;  Yıldız Genç, Genç ve Veteran kategorilerinde kızlar ve erkekler için ayrı gruplar halinde yapılırken,  her kategoride birinci takıma yarım altın, ikinci takıma çeyrek altın, üçüncü takıma ise gram altın verilecek. 3 Sayılık Atış Yarışması ise kızlar ve erkekler olarak iki grupta yapılacak olup her grubun birincisi gram altın ile ödüllendirilecek.