TFF BAL Ligi 4. Bölge 2. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz ile Gölyazıspor arasında Kulu İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Giray Şaylan yönetirken, yardımcılıklarını Ayberk Yalçınkaya ve Ali Şahin üstlendi. Maçın dördüncü hakemi ise Emre Coşkun oldu.

Akşehirspor sahaya; Faik Doğukan Duyum, Hakan Salgırboyu, Mamadou Diabate, Aykut Taşkınfurat, Ceyhun Kuşan, Kutay Özyıldırım, Yusuf Dündar, Okan Akdeniz, Çağlar Yıldırım, Hasan Can Yalçıntekin ve Ufuk Koç ilk on biriyle çıktı.

Maça üstün başlayan ve 4. dakikada Ufuk Koç ile golü bulan takımımız, dakika 22’de Okan Akdeniz’in golüyle karşılaşmada 2-0 öne geçti. Gölyazıspor’un, baskı kurduğu dakikalarda bulduğu gollerle 2-2 beraberliği yakalamasının ardından, 42. dakikada rakip futbolcunun kendi kalesine attığı golle Akşehirspor yeniden öne geçti. İlk yarı bu skorla sonuçlandı.

Maçın ikinci yarısında her iki takım karşılıklı ataklarla gol arayışlarını sürdürdüler. 3-2’lik skorla bitmek üzere olan karşılaşmada uzatmalar oynanırken, dakika 90+5’te Okan Akdeniz’in kaydettiği golle 4-2’lik skoru yakalayan Akşehirspor, deplasmandan 3 puanla dönmüş oldu.