Temsilcimiz Akşehirspor deplasmanda karşılaştığı Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlik ve Spor’u 2-1 mağlup etti.





Burdur Gazi Atatürk Stadı’nda saat 14:00’da başlayan karşılaşmaya takımımız Akşehirspor; Sofu Baykal, Sedat Aslan, Mert Güngör, Ömür Ağgün, Mert Yıldız, Rıdvan Yanık, Mert Filiz, Fırat Salur, Yekta Berk Kahraman, Abdullah Özpınar ve Ali Güzel ilk on biriyle çıktı. Maça hızlı başlayan Akşehirspor; 9.dakikada kullandığı köşe vuruşunda Ali Güzel’in attığı golle durumu 1-0 yaptı. Baskılı oynayan ekibimiz, 22.dakikda da Abdullah Özpınar ile ikinci golü bularak Burdur deplasmanında 2-0 öne geçti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı bu skorla tamamlandı.





Karşılaşmanın ikinci yarısına da hızlı başlayan temsilcimiz Akşehirspor 56.dakikada penaltı kazandı. Yekta Berk Kahraman’ın kullandığı penaltı atışını kurtaran kalecinin kale çizgisi ihlali yaptığını belirleyen maçın hakemi, kaleciye sarı kart göstererek penaltı atışını tekrarlattı. Tekrar topun başına geçen Yekta penaltı atışından yine faydalanamadı. 61.dakikada Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlik ve Spor’dan Mehmet Anıl Altun’un attığı golle durum 2-1 oldu. Maçın kalan süresinde her iki takım da başka gol bulamayınca karşılaşma Akşehirspor’un 2-1 galibiyetiyle sona erdi.





Temsilcimiz Akşehirspor, son 4 maçta yakaladığı galibiyet serisini Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlik ve Spor’u yenerek 5 maça çıkardı. Kırmızı Beyazlılar, önümüzdeki hafta kendi sahası ve seyircisi önünde ağırlayacağı Lider Kestelspor’u da yenerek galibiyet serisini sürdürmek istiyor.