Nasreddin Hoca Stadyumu’nda saat 14:00’da başlayan karşılaşmayı Hakan Yurtseven yönetirken, Engin Altınay ve Burak Yanardağ da yardımcılıklarını üstlendi. Maçın 4. hakemi Feyyaz Arıcı oldu.

Takımımız sahaya; kalede İbrahim Bayram, takım kaptanı Umut Şahin ve Barış Altıntaş, Hakan Salgırboyu, Aykut Taşkınfurat, Ceyhun Kuşan, Hasan Can Yalçıntekin, Yusuf Dündar, Kutay Özyıldırım, Çağlar Yıldırım, Vedat Aydın ilk on biriyle çıktı.

Karşılaşmanın henüz ikinci dakikasında kullandığı köşe vuruşunu gole çeviren Eskil Belediye Spor maçta 1-0 öne geçti. Akşehirspor dakika 13’de Kutay’ın, kafa vuruşu rakip kaleciden dönen topu ağlara göndermesiyle maçta beraberliği yakaladı. Vedat’ın 25. dakikada kaydettiği golle 2-1 üstünlüğü sağlayan Akşehirspor, bu skoru koruyamadı ve rakip takımın 45+2’de attığı golle ilk yarı beraberlikle sonuçlandı.

İlk yarıda olduğu gibi maçın ikinci yarısının da ikinci dakikasında golü bulan Eskil Belediye Spor, maçta 3-2 üstünlüğü yakalarken, Akşehirspor’un gol çabaları sonuç vermedi ve karşılaşmada 3 puanı alan taraf, rakip takım oldu.