22 İlden 158 sporcunun katıldığı Bilecik 2. Etap Minikler Türkiye Halter Şampiyonası’nda başarı gösteren Akşehir Spor Kulübü ile Ak Nasreddin Spor Kulübü sporcuları, Akşehir Belediye Meclisi tarafından altınla ödüllendirildi.

Akşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı ikinci oturumunda düzenlenen bir törenle, Türkiye birincisi olan Kutsay Ceylan ile Türkiye ikincileri Eren Kızılkuyu ve İsmail Kirazcı’yı altınla ödüllendirdi. Başkan Salih Akkaya yaptığı konuşmada; “ Sporcularımız Türkiye birinciliği ve Türkiye ikinciliği unvanını alarak hem şehrimizin, hem ülkemizin gurur kaynağı olmuştur. Sporcularımızın başarısında büyük ölçüde katkısı ve emeği olan antrenörlerimizi yürekten tebrik ediyorum. Başarılarına ‘Dünya Şampiyonluğu’nu da eklemelerini ümit ediyorum.” dedi.



Daha sonra, Meclis üyeleri tarafından; 62 Kiloda Türkiye birincisi olan Kutsay Ceylan’a ödülü olan yarım altın ve 45 Kiloda Türkiye ikincisi olan İsmail Kirazcı ile 40 Kiloda Türkiye ikincisi olan Eren Kızılkuyu’ya da ödülleri olarak birer çeyrek altın takdim edildi. Ödül töreni sonrası Başkan Akkaya, Akşehir Belediyesi Meclis üyeleri ve başarılı sporcular hatıra fotoğrafı çektirdi.