Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, ilçe protokolü arasındaki birlik ve beraberliği artırmak ve daha verimli bir çalışma ortamı sağlamak amacıyla ilçe protokolü ve Akşehir’de görev yapan basın mensuplarına, Akşehir'in geleneksel bir yemeği olan Herse ikramında bulundu.


Akşehir Belediyesi Hıdırlık Sofrası’nda düzenlenen etkinliğe Akşehir Kaymakamı Mehmet Türk, Garnizon Komutanı Albay Tolga Yuvalı, Belediye Başkanı Salih Akkaya, ilçe protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum müdürleri ile basın mensupları katıldı.



Herse ikramı etkinliğinde bir konuşma yapan Başkan Akkaya, bu tür etkinliklerin önemine dikkat çekerek; ilçe protokolü arasındaki birlik beraberliği pekiştirmek amacıyla geleneksel olarak bu tür etkinlikleri devam ettirdiklerine değindi. Konuşmasında, Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Köseğlu’nun da Cuma günü emekli olacağına vurgu yapan Başkan Akkaya, Köseoğlu’na çalışmaları için teşekkür ederken; “Kendisinin çok güzel hizmetleri oldu. Belediyemizin yaptığı kültürel, sportif ve eğitim faaliyetlerinde güzel bir birliktelik ve uyum içerisinde çalıştık. Akşehir’ime ve özellikle genç neslimize dönük çok güzel projeler gerçekleştirdik. Ben kendisine yaptığı tüm güzel hizmetler için teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında da mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum.” dedi.



Başkan Akkaya konuşmasını ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Köseğlu’na bir tablo hediye etti. Köseoğlu da yaptığı konuşmada Başkan Akkaya’ya, sunduğu projeler ve proje üretme konusunda verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.



Yemek, ikramın ardından yapılan dua ve sohbetlerle devam ederken, Kaymakam Mehmet Türk de Başkan Akkaya’ya bu güzel birliktelik yemeği için teşekkür etti.