Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gazi Koşusu'nun 96'ncısını kazanan jokey Özcan Yıldırım için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına 1927 yılından bu yana düzenlenen Gazi Koşusu'nun 96'ncısını Emrah Karamazı'nın sahibi olduğu, jokeyliğini Özcan Yıldırım'ın yaptığı "Secret Power" isimli safkan kazandı. Veliefendi Hipodromu'nda gerçekleştirilen ve büyük heyecana sahne olan koşuyu kazanan jokey Özcan Yıldırım ve atın sahibi Emrah Karamazı'yı kutluyorum.”

MİLLİ KARATECİLER İÇİN TEBRİK MESAJI

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Cezayir’de düzenlenen Akdeniz Oyunları’nın ilk gününde erkekler kumite 60 kiloda altın madalya kazanan Milli Karateci Eray Şamdan ile kadınlar kumite 55 kiloda bronz madalyanın sahibi olan Tuba Yakan’ı tebrik etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, kumite 60 kiloda altın madalya kazanan Milli Karateci Eray Şamdan ile kadınlar kumite 55 kiloda bronz madalyanın sahibi olan Tuba Yakan için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Cezayir'in Oran kentinde düzenlenen 19. Akdeniz Oyunları'nın ilk gününde altın madalya kazanmanın sevincini yaşıyoruz. Erkekler kumite 60 kiloda altın madalya kazanan Milli Karatecimiz Eray Şamdan’ı kutluyorum. Kadınlar kumite 55 kiloda bronz madalyanın sahibi olan Milli Karateci Tuba Yakan’ı da tebrik ediyorum. Milli sporcularımızın başarısında emeği olanlara teşekkür ediyor, 19. Akdeniz Oyunları'nda mücadele edecek olan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum”

TVF SPOR LİSESİ’NE TEBRİK

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Brezilya’da düzenlenen Voleybol Liselerarası Dünya Şampiyonası’nda Tayvan’ı finalde yenerek şampiyon olan TVF Spor Lisesi’ni tebrik etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Dünya Şampiyonası’nda Tayvan’ı finalde 3-2 mağlup eden ve dünya şampiyonu olan TVF Spor Lisesi için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Brezilya’nın ev sahipliğinde düzenlenen Voleybol Liselerarası Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden ve finalde Tayvan’ı yenerek şampiyon olan TVF Spor Lisesi’ni yürekten kutluyorum. Kadınlarda ülkemizi temsil eden ve üçüncü olarak bronz madalya kazanan Acıbadem Doğa Koleji’ni de tebrik ediyorum. Voleybolda geleceğe umutla bakmamızı sağlayan genç sporcularımıza başarılarının devamını diliyorum. Ay-yıldızlı Bayrağımızın dalgalandırılmasında ve İstiklal Marşımızın dinletilmesinde emeği geçenlere ülkem ve şahsım adına teşekkür ediyorum."