Selçukluspor, Atilla Göçer'in sabit ve uzaklaşan Puta’da iki ikinciliği ve 16 yaş altında Barış Özcan'ın iki üçüncülüğü ile güldü


Adana Yüreğir Belediyesi ve Yüreğir Kaymakamlığı'nın birlikte organize ettiği Türkiye'nin en büyük geleneksel okçuluk müsabaka ve şenlikleri olan Avrasya Uluslararası Geleneksel Okçuluk Müsabakalarının (ETRAC) 8'incisi Adana'da, 120'si yabancı 720 sporcunun katılımıyla gerçekleşti.


Vatandaşların da büyük ilgi gösterdiği yarışmalarda; atlı ve yaya okçuluk müsabakaları, kılıç kalkan, cirit, gökbörü, atlı akrobasi, çevgan (polo) halk oyunları ve mehter gösterileri düzenlendi. Dereceye giren sporculara ödülleri ve madalyaları dağıtıldı.


 Turnuvaya Akşehir'i temsilen katılan Selçukluspor 4 kez Akşehir'i anons ettirmeyi başardı.


Turnuva’ya; Varol Türkoğlu, Atilla Göçer, Cevdet Dural, Güven Türkoğlu, Osman Çakır, Kadir Türkoğlu, Mehmet Emin Madran, Hayati Türkoğlu, Mihriban Ateş, Orhan Özcan, M.Emre Erdoğan, Onurhan Akdoğan, Uğur Nazlı, Buğra Türkoğlu, Türkay Göçer, Barış Özcan, Kağan Türkoğlu, Nurten Demir’den oluşan bir sporcu topluluğu ile katılan Selçukluspor, Atilla Göçer'in sabit ve uzaklaşan putada iki ikinciliği ve 16 yaş altında Barış Özcan'ın iki üçüncülüğü ile güldü. Mihriban Ateş bayanlarda beşinci Osman Çakır büyük erkekler de yedinci oldu. Varol Türkoğlu ise onikinciliği paylaştı.


Yarışmadaki diğer sporcularımız ise ilk 50 de kendilerine yer buldular. Ödül alan sporcularımız Atilla Göçer ve Barış Özcan hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi. Başkan Varol Türkoğlu bu sezonda iki Türkiye şampiyonluğu ve bir uluslararası şampiyonada 4 kupa alarak başarılı bir sezon geçirdiklerini, Akşehir'i sporda tanıtmak için çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Türkoğlu, Kendilerinden desteklerini esirgemeyen Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin'e, Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya ile Ayaz turizme ve tüm sporcularına teşekkür etti.