Yarışmalarda hedef okçuluğunda kadınlarda finalde Aysun Demirci Sena Keçeci 'yi 7-4 mağlup edip altın madalyayı aldı. Erkeklerde Oğuz Okçu bronz madalya aldı .

Saraçoğlu Spor Merkezi'nde gerçekleşen müsabakalarda, kadınlar ve erkekler limitsiz menzil kategorisi finalinde 6 Türk sporcu mücadele etti.

Kadınlarda, Fatma Ayvacı 426,46 metreyle altın, Şebnem Saliha Çakıroğlu 425,99 metreyle gümüş, Nagihan Tunç ise 416,83 metreyle bronz madalya kazandı.

Erkekler limitsiz menzil kategorisinde de Hüseyin Çalışkan 503 metreyle altın, İbrahim Balaban 498,28 metreyle gümüş ve Fatih Yıldız 497,14 metreyle bronz madalyanın sahibi oldu.

Takımlar kategorisinde ise kadın takımımız şampiyon olarak altın madalya kazandı erkek takımımız ise bir puan farkla gümüşte kaldı.

Kadın takımımızın altın madalyalarını Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu M.H.K Başkanı hemşerimiz Varol Türkoğlu takdim etti.

Varol Türkoğlu böyle başarılı ve şampiyon bir takıma madalya takdim etmek çok güzel bir duygu diyerek takımın başarılarının devamını diledi.