Ligde ilk haftayı bay geçen Akşehir Gençlik Spor, Akşehir sentetik sahasında karşılaştığı Konya Maliye Spor’u 5-2 gibi net bir skorla mağlup ederek oynadığı ilk maçtan 3 puan elde etmeyi başardı. Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Kahveci, oyuncusu ve çalıştırıcısı olduğu takımda unutulmayıp, maç öncesinde rahmetle anıldı. Futbolcular sahaya “Unutmadık, unutmayacağız. Ali Kahveci’yi rahmetle anıyoruz” pankartıyla çıkarken Sefer İpek te Ali Kahveci’nin eşi Safiye Hanım’a çiçek takdim etti.

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yuman Ali Kahveci; Gençlik Spor’a hizmetlerinin yanı sıra Beden Eğitimi Öğretmeni olarak görev yapmakta olduğu Akşehir Lisesi’ni de basketbol, futsal ve atletizmde başarıdan başarıya taşımıştı.

Rahmetli Kahveci’nin eş ve çocuklarının da izlediği karşılaşmaya hızlı başlayan ekibimiz, 3. dakikada Burak ve 24. dakikada Batuhan’ın golleriyle 2-0 öne geçerken Maliye Spor 40. dakikada penaltıdan attığı golle durumu 2-1 yaptı. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci devrenin de başlarında, dakika 52’de Enes’in uzaktan şutu filelerle buluştu ve skor 3-1 oldu. Rakip takım 62. dakikada bulduğu golle ümitlense de atak üstüne atak geliştiren Gençlik Spor’un ilk golünü kaydeden Burak’ın 70 ve 78. dakikalarda attığı gollerle hat-trick yapmasıyla karşılaşma 5-2 tamamlandı. Hakem, rakibin sertliği artırmasına müdahale etmezken uzatma dakikalarında Enes, kırmızı kartla oyun dışı kaldı.