Akşehir Nasreddin Hoca Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Hakem Gökhan Keklik yönetirken, yardımcı hakemlikleri Mehmet Erdoğan ve Kadir Poyraz, 4. Hakemliği ise Mehmet İhsan Derme üstlendiler.

Bu yıl BAL Ligi 4. Bölge 2. Grupta mücadele edecek olan takımımız Akşehirspor, sahaya; kalede Faik Doğukan Duyum, Takım Kaptanı Barış Altıntaş, Hakan Salgırboyu, Aykut Taşkınfurat, Ceyhun Kuşan, Umut Şahin, Yusuf Dündar, Kutay Özyıldırım, Çağlar Yıldırım, Okan Alpdeniz ve Vedat Aydın ilk 11’i ile çıktı.

Saat 14:00’da başlayan karşılaşma öncesinde, Konya ASKF Yöneticisi Berati Özatan, her 2 takım kaptanı ve maçın orta hakemine çiçek vererek başarılar diledi.

Oyunun ilk dakikalarından itibaren sahaya hakim olan Akşehirspor, ilk golü maçın 4. dakikasında kornerden buldu. Aykut’un golü ile 1-0 öne geçen takımımız; Vedat’ın 41. dakikada kaydettiği golle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

 İkinci yarının hemen başında, maçın 46. dakikasında Vedat kendisinin ikinci, takımımızın üçüncü golü ile fileleri havalandırdı. Yaklaşık 20 dakika boyunca tribünler gol beklerken, Akşehirspor’un 4’üncü goli dakika 65’de, oyuna sonradan dahil olan Onurcan Şenkartal’dan geldi.

Golden sadece 4 dakika sonra, Vedat takımımızın 5’inci golünü atarak kendisi de hattrick yaptı. Maçta perdeyi kapatan oyuncumuz Çağlar oldu ve 74. dakikada gelen golle, Akşehirspor rakibini 6-0 mağlup ederek sezona muhteşem bir başlangıç yapmış oldu.