Kulüp Yönetimi tarafından, yeni Teknik Direktör Mehmet Erol ve yeni transfer edilen futbolcuların tanıtımı amacıyla Akşehir Spor Tesislerinde basına açık olarak düzenlenen Yönetim Kurulu Toplantısı’nda; Belediye Başkanı Salih Akkaya, Kulüp Başkanı Mustafa Kanyılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Teknik Direktör ve futbolcular hazır bulundu.

Mehmet Erol ve futbolculara başarılar dileyen Başkan Salih Akkaya, yaptığı konuşmada; “Yeni güç ve taze kanla daha güzel sonuçlar alacağımıza inanıyoruz. Yeni teknik direktörümüzün de katkısıyla ikinci yarıda daha iyi bir futbol sergileyeceğiz. Her zaman sizlerin yanında ve arkanızdayız. Belediyemiz, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Akşehir Sporumuzu yalnız bırakmayacak. Sizlerden beklentimiz; hem güzel bir oyun sergilemek, hem de centilmenlik ve ahlak. İnşallah güzel bir birliktelikle, takım ruhuyla güzel sonuçlar elde edeceğimizi umuyorum” ifadelerine yer verdi.

Sözlerine, maddi ve manevi desteklerinden dolayı Başkan Akkaya’ya teşekkür ederek başlayan Kulüp Başkanı Mustafa Kanyılmaz da; “Yapacağımız çalışmalar ve oynayacağımız futbolla bu destekleri hak etmemiz gerekiyor. Hem iç sahada hem de deplasmanda; duruşumuzla ve oynayacağımız futbolla, giydiğimiz Akşehir Spor formasına layık olacak şekilde davranmalıyız. Yeni bir yapılanmaya girdik. Yeni transferlerimiz ve yeni hocamız olarak sizler takımımıza katıldınız. İnşallah buradan yakalayacağımız sinerji ile güzel sonuçlar alır ve istediğimiz hedefe hep birlikte ulaşırız” şeklinde konuştu.

Teknik Direktörü Mehmet Erol ise Akşehir Spor’a güzel işler yapmaya geldiklerini dile getirerek; “Elimizden gelen ne varsa ortaya koyup, en güzel şeyleri yapacağız. Biz çalışacağız, mücadele edeceğiz. Hedefimiz inşallah takımımızı daha yukarılara taşımak” dedi.

Toplantı, yeni transferlerin tek tek kendilerini tanıtması ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.