Akşehirspor Kulüp Başkanlığına getirilen Mehmet Ziyanak ve Yönetim Kurulu Üyeleri Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin'i ziyaret etti.


Ziyarette kulübün sorunları konuşuldu.


Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin " Akşehirspor  kulübü bütün Akşehir'in takımı. Akşehir'i temsil ediyor. Başarısı ile herkes gurur duyuyor. Bazıları spor ile az ilgilenebilir. Hiç ilgilenmeyebilir. Ama ben sporu sevmiyorum diyemez. Sporla ilgilenmemek ayrı, sporu sevmemek ayrıdır.


Spor insanlara sağlık getiren, huzur getiren, insanları ortak amaçlar etrafında buluşturan, şehirleri tanıtan, ülkeleri tanıtan, güce ve başarıya işaret eden insanlıkla birlikte var olan bir uğraşıdır.


O nedenle biz bütün spor kulüplerinin yanındayız. Akşehir'de amatör sporda takımlarımız büyük başarılara imza atıyor. Selçuklu Okçuluk Kulübü, Ak Nasreddin Spor Kulübü ve diğer kulüpler gençleri spor ile buluşturuyor. Onları kötü alışkanlıklardan kurtararak, sevgiye, rekabete, paylaşmaya dayalı bir karakter yapısıyla yoğuruyor. Şampiyonlar çıkarıyor. Tabiki Akşehirspor ilçemizde bizi en iyi şekilde temsil ediyor. Bu yıl başarılı sonuçlar alıyor. Biz Akşehirspor ve diğer kulüplerimizin yanındayız. Bize düşen görevde her zaman hazırız. Ama maddi destek konusunda taşın altına elini sokacaklarında bu fedakarlıktan kaçınmaması lazım. Lig'de diğer takımların maddi imkanlarından Akşehirsporun geri kalmaması lazım. O nedenle o diğer takımlar nasıl ayakta ise buna bakıp bu konuda çalışmak lazım." diye konuştu.


Daha sonra Akşehirspor Kulüp Başkanı Mehmet Ziyanak Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin'e 42 numaralı kulüp forması hediye etti.