Akşehir Nasreddin Hoca Stadyumu’nda saat 18:00’da başlayan karşılaşmada; rakibimiz 32 Isparta Emrespor, 8. dakikada Süleyman Karaağaç’ın sert şutuyla 1-0 öne geçti. Rakip takımın gol atmasının ardından temsilcimiz Akşehirspor karşılaşmaya ağırlığını koyarak 23. dakikada Eray Ergin’in attığı golle beraberliği yakaladı.

Beraberlik golünü bulduktan sonra da temsilcimiz baskısını iyice artırdı. 30. dakikada Eray Ergin’in pasını Erdi Güncan gole çevirerek durumu 2-1 yaptı. Karşılaşmanın kalan kısmında başka gol olmayınca karşılaşma temsilcimiz Akşehirspor’un 2-1 galibiyeti ile sona erdi.

Bölgesel Amatör Lig 2. Bölge 6. Grupta maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturan temsilcimiz Akşehirspor, Pazar günü oynanacak olan 32 Isparta Emrespor-Gölyazı Belediyespor karşılaşmasından gelecek sonuca göre şampiyonluğunu ilan edecek.

Akşehir İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Akdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü A.Barbaros Topaloğlu ve Akşehir İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Eyüp Yılmaz da karşılaşmayı şeref tribününden izlediler.