Aksaray merkezde bulunan Dağılgan 1 No.lu Sentetik Sahada oynanan karşılaşmada ekibimiz sahaya; Taha Kaya, Bayram Candan, Yusuf Şaştım, Muhammed Furkan Altıntaş, Mehmet Yiğit Durhan, Kutay Özyıldırım, Muhammed Uçar, Ali Kırs, Nazım Berkay Yılmaz, Şaban Emre Nizam ve Halil Akça ilk on biriyle çıktı.

Karşılaşmanın orta hakemliğini Faruk Küstül, yardımcılıklarını da Fatih Yüzbaşı ve Damla Ata üstlenirken, Abdullah Altıntaş ise dördüncü hakem olarak görev yaptı.

Karşılaşmanın ilk golü, dakika 14’de rakip takımdan geldi. Muhammed Uçar’ın golüyle 30. dakikada beraberliği yakalayan Akşehirspor, 40. dakikada Şaban Emre Nizam’ın attığı gole karşılaşmada 2-1 öne geçti. Maçın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarının hemen başlarında, 48. Dakikada rakip takım beraberliği yakalarken, dakika 73’te Yusuf Şaştım’ın golüyle temsilcimiz maçta 3-2 üstünlüğü sağladı. Karşılaşmanın bu skorla sonuçlanmasıyla Akşehirspor, sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Konya Ereğlispor ve Sarayönü Belediyespor da rakiplerini yenerek 3’er puan alırken, Çatalhüyük Çumra Belediyespor da Gölyazı belediyespor’un ligden çekilmiş olması nedeniyle haftayı 3 puanla kapattı. Bu durumda küme düşmesi kesinleşen Akşehirspor, Sarayönü Belediyespor’un 3. Lige çıkması durumunda, Süper Amatör Gruptan gelecek olan takımlar ile play-out maçları oynayabilecek.

HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI

Eşmekaya Sultanhanı     2 : 3       Akşehirspor                      

Isparta 32 Emrespor       0 : 3       Konya Ereğlispor                             

Sarayönü Belediye          3 : 0       Eskil Belediyespor                         

Gölyazı Belediye              0 : 3       Çatalhüyük Çumra Bld.                 

Sudurağı Gençlerbirliği    3 : 0       Gelendostspor