Akşehirspor, dün Konya’da karşılaştığı Sarayönü Belediyespor’a 2-0 yenilerek ligde büyük bir darbe aldı.


Büyük ölçüde BAL Liginde direkt kalma veya play off oynayarak kalmayı belirleyecek zorlu bir karşılaşma olan ve Sarayönü’nde oynanması gerekirken Konya’da oynanan karşılaşmada temsilcimiz Akşehir Spor rakibi Sarayönü Belediyespor’a 2-0 yenilerek haftayı yine puansız kapattı.


            Bölgesel Amatör Ligi 4. Grupta 23. Haftada oynanan Sarayönü Belediyespor-Akşehir Spor karşılaşması dün saat 13.30’da Konya Atatürk 1 No’lu Stadda başladı. Akşehir Spor Yönetimi de otobüs kaldırarak taraftarları Konya’daki maça ücretsiz götürdü. 


            Antalya Bölgesinden Cengiz Barcın, Arif Dilmeç, Ali Can Alp hakem üçlüsü yönetecek; maçın dördüncü hakemliğini Raif Berker Özgökçen, gözlemciliğini ise Ahmet Salih Topcu yaptığı karşılaşmada Sarayönü Belediyespor, ilk yarıda Akşehirspor filelerine attığı 2 golle skoru belirledi. Karşılaşmada temsilcimizden Murat Kaya ve Tayyar mutlak gol pozisyonunu değerlendiremedi.  


            İkinci yarıda ise temsilcimizden Ali Çevik ikinci sarıdan kırmızı kartla 82’inci dakikada oyun dışı kaldı. Sarayönü Belediyespor taraftarlarının Akşehirsporlu taraftarlara göre çoğunlukta olduğu gözlerden kaçmadı.


            Son haftalarda puan kaybeden temsilcimiz Akşehir Spor ile Sarayönü Belediyespor arasındaki puan farkı 4’e çıktı.