Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Akşehirspor, Isparta Davrazspor'a 4-3 yenildi.

 Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden temsilcimiz Akşehirspor, hazırlık maçında karşılaştığı rakibi Isparta Davrazspor karşısında sahadan 4-3 mağlubiyetle ayrıldı.

mso-fareast-language:TR">            Salı günü Afyonkarahisar’da oynanan hazırlık karşılaşmasının 3. dakikasında Davrazspor attığı golle durumu 1-0 yaptı. 35. dakikada temsilcimiz Akşehirspor’un kullandığı köşe vuruşunda Ali Kireş topu rakip fileye gönderdi ve durumu 1-1’e getirdi. İlk yarıda başka gol olmayınca devre 1-1 sona erdi.


mso-fareast-language:TR">            Maçın ikinci yarısında 60. dakikada Davrazspor karambolden bulduğu golle durumu 2-1 yaptı. 63. dakikada Davrazspor 3. golü atarak farkı ikiye çıkardı, 3-1. Temsilcimiz Akşehirspor’da 70. dakikada Mefair'in ceza sahası dışından çektiği şut gol olunca durum 3-2 oldu. Dakikalar 75.'i gösterirken Mustafa Aksoy ceza sahası içinde 3 futbolcuyu çalımlayarak şık bir gol attı ve durumu 3-3 yaptı. 80. dakikada Davrazspor karamboldan 4 gölünü atarak maçın skorunu tayin etti, 4-3.


mso-fareast-language:TR">Akşehirspor Teknik Direktörü Tayfun Türkmen Davraz Spor hazırlık maçınandan sonra şu açıklamalarda bulundu: "Davraz Spor ile yapacağımız hazırlık maçını bize ölçü olur nitelikte hesap etmiştik. Orta alanda görev yapan Mustafa Sayan sakatlanıp oyundan çıkınca görmek istediklerimiz yerini oyunu dengeleme çabamıza dönüştü. Bunu da birkaç dakika içerisinde başardık. Attığımız gollerden ikisi bizim olabileceğini düşündüğümüz pozisyonlardan geldi. Bu da bizi memnun etti. Yediğimiz goller de yapabileceğimizi düşündüğümüz hatalardan oldu. Bu yönleri ile bu maç hazırlık mantığı içinde faydalı oldu denilebilir. Oyuncularımız ve ben; çalıştıklarımızın sahadaki uygulamalarını gördükçe kendimize inancı pekiştirdik. Bu da gelişerek devam edecek." dedi