Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Akşehirspor, Cumartesi günü gerçekleştirdiği sezon açılışında Eğirdirspor'la hazırlık karşılaşması yaptı.

 Dün saat 15.00'de Cumhuriyet Meydanında Akşehirsporlu futbolcular, beraberlerinde mehteran takımı ve taraftarlar eşliğinde Nasreddin Hoca Türbesine giderek burada dua ettiler. Dua sonrasında futbolcular Nasreddin Hoca Stadyumuna giderek seyircisiyle buluştu. Nasreddin Hoca Stadyumunda saat 17.00'de Eğirdirspor ile başlayacak hazırlık karşılaşması öncesinde; Atatürk ve şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulduktan sonra İstiklal Marşımız okundu. Stadyumda kurban kesildikten sonra 2016-2017 sezonunda Akşehirspor’a transfer olan futbolcular tek tek taraftarlara tanıtıldı.

Saat 17.00'de başlayan karşılaşmada temsilcimiz Akşehirspor maçın ilk düdüğüyle Ereğlispor karşısında baskı kurarak oyunun kontrolünü ele aldı. 22. dakika Mustafa Aksoy rakip futbolcuya yaptığı baskı sonunda topu aldı ve ceza sahası içindeki Ali Kireş'e pas verdi. Kireş’in vuruşunda top ağlarla buluşunca durum 1-0 oldu. İlk yarıda başka gol olmayınca ilk devre 1-0 sona erdi.


Maçın ikinci yarısı da karşılıklı ataklarla devam ederken karşılaşmanın 70. dakikasında Eğirdirsporlu futbolcunun Mustafa Sayan'a sert girmesiyle ortalık karışınca, hakem maçı iptal etti ve karşılaşma yarıda kaldı.