İyi Parti Akşehir Belediye Başkan Adayı Osman Fedai, Akşehir Spor üzerine yazılı bir basın açıklaması yaptı.





Fedai, 3 Mart 2019 Pazar günü oynanması gereken Keçiören Bağlumspor - Akşehir Spor maçına değinerek; “Akşehir ve Akşehir Spor üzerine kimse oyunlar oynayamaz. Akşehirliler tek yürek olur buna müsaade etmez.” dedi. İYİ Parti Akşehir Belediye Başkan Adayı Osman Fedai yaptığı yazılı basın açıklamasında şunları söyledi:





‘’Akşehir’imizin güzide temsilcisi Akşehir Spor’un her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Şehrimizin gurur kaynağı olan takımımızın geçtiğimiz günlerde Keçiören Bağlumspor ile yapacağı maç ertelendi. Maçın ertelenme sebebi olarak da yeterli güvenlik önlemlerinin alınmadığı öne sürüldü. Başkentin orta yerinde bir maçın bu sebeple ertelenmesi, herkes gibi bizleri de düşündürdü. Bizim, Akşehir Spor’un ertelenen bu maçı daha sonra da kazanıp galip geleceğine olan inancımız tamdır. Bu maça da desteğimizi vereceğiz.





Şu anda Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj yakalamış olan Akşehirsporumuzun her zaman yanında olduk ve şampiyon olabilmesi için de gereken her türlü fedakarlığı yaparak yanında olmaya devam edeceğimizi, halkımızın bilmesini isterim.





Akşehir Spor başarısını halkımızın, yani taraftarın her daim yanında bulunmasına borçludur. Takımın daha iyi yerlere yani 3. Lig ve daha üstüne çıkabilmesi için taraftar ve yönetimle bir olup bu sorumluluğu üstlenmeye talibiz.





1 Nisan tarihinde Belediye Başkanı olduğumda; aynı desteğin daha fazlasını vermeyi, kendime bir görev sayarım. Bu bağlamda; gerek taraftarın, gerek yönetim ve teknik heyetin bu üstün başarılarının devamını diliyorum. 1 Nisan gününden sonra her şeyin iyi olacağı gibi Akşehir Spor’un da daha iyi olacağını biliyor ve istiyorum…’’