Akşehir Spor Kulübü Başkanı Yahya Yıldız, As Başkan Ünal Çelik, yönetim kurulu üyeleri ve teknik ekibin katıldığı bilgilendirme toplantısında; hedefe ulaşmak için Kombine, Reklam ve Bağış desteğinin önemi vurgulandı.

Kulüp Başkanı Yahya Yıldız yaptığı açıklamada;  2018- 2019 Futbol Sezonu için hazırlıkların tamamlandığını ve sezon açılışını 3 Ağustos 2018 Cuma günü yapacaklarını söyledi. Yıldız; ‘’Öncelikle yeni sezonun takımımız ve şehrimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Geçtiğimiz sezon son 5 maç takımımızın başında olan Cenap Taner hocamızla devam ediyoruz. Kendisinin yardımcı antrenörlüklerini İhsan Dikici ve Mustafa Yağar yapacak. Hocamızın ve transfer komitemizin yoğun çalışmaları sonucunda geçtiğimiz sezondan iç transfer olarak 5 futbolcumuz; Mustafa Aksoy, Rıdvan Yanık, Burak Çınar, Sofu Baykal ve Ayhan Altınay ile anlaşmış bulunmaktayız. Bunların dışında daha önce takımımızda oynamış ve ilk defa oynayacak olan futbolcu kardeşlerim; Ali Tayfun Akbey, Ali Kireş, Serkan Bolat, Ahmet Ceran, Ünal Erkeç, Oğuzcan Genç, Bünyamin Demir, Umut Gedik, Sedat Aslan, İsmail Palta, Hamza Ayaz, Sezgin Dursun ile anlaşma sağladık. Ayrıca, hocamızın talepleri doğrultusunda U17 ve U19 takımızdan 5 futbolcumuzu da A takım idmanlarına çıkaracağız.



Biz elimizi geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da taşın altına soktuk ama taraftarımızın sağduyulu yaklaşımla bize vereceği destek çok daha önemlidir. Bu yolda takımımıza yapılacak maddi ve manevi desteği taraftarımızdan, Akşehirli esnaf ve iş adamlarımızdan bekliyoruz.  KOMBİNE alarak, REKLAM vererek ve BAĞIŞ yaparak Kulübe verecekleri destek sayesinde; sadece futbolda değil, faaliyet gösterdiğimiz diğer 7 branşda da çocuklarımıza ve gençlerimize sahalarımızı,  salonlarımızı ve kortlarımızı açıp GELECEĞİN SPORCULARINI yetiştirmiş olacağız.  Buradan takımımıza her konuda desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Salih Akkaya’ ya teşekkürlerimi sunuyorum. Futbolda hedefimiz Lig’de ilk 5 içerisinde olmak, Konya birincisi olmak ve Fair-Play’de yine birinci kulüp olabilmektir.” dedi.



Teknik direktör Cenap Taner de takım ve sezon hakkında yaptığı açıklamada;  ‘’Takımı oluşturmuş bulunmaktayız. Cuma günü itibari ile sezon hazırlıklarına hızlı bir şekilde başlayacağız. Çalışmalarımızı, tüm sezonu en iyi yerde bitirmek için yapacağız. Geçtiğimiz sezondan gördüğüm kadarıyla bu şehir futbol anlamında birçok şeyi hak ediyor. Bizde takımımızın hak ettiği yerlerde olması için elimizden gelenin daha fazlasını yapacağız.” şeklinde konuştu.