Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6.Grup temsilcimiz Akşehir Spor, sezonun ikinci yarısının ilk maçını 20 Ocak 2019 Pazar günü kendi evinde oynayacak.


Ligin ilk yarısını 28 puanla, Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un 2 puan gerisinde tamamlayan Akşehir Spor, Lig’in 14. Haftası’nda 20 Ocak 2019 Pazar günü saat 14:00’de Nasreddin Hoca Stadyumu’nda Çubukspor Futbol A.Ş.’yi konuk edecek.



Maç ile ilgili açıklama yapan kulüp başkanı Yahya Yıldız; “Devre arasında takımımıza Şamil Ünal, Ferhat Güçlü ve Kubilay Yıldırım’ı katarak, yaptığımız çalışmalarla takımımızı ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlamaya çalıştık. Bunun yanında Umut Gedik ve Ayhan Altınay ile yollarımızı ayırdık. Bu futbolcularımıza verdikleri emeklerden dolayı kulübüm adına teşekkür ediyorum. 2018/2019 Futbol Sezonu’nun ikinci devresinin ilk maçını, grubumuzun güçlü takımlarından olan ve şampiyonluk mücadelesi için yarıştığımız Çubukspor Futbol A.Ş. ile kendi evimizde oynayacağız. Maçın önem derecesi her iki takım için de ortada. Biz, her maça olduğu gibi bu maça da 3 puan hedefi ile çıkacağız. Çubukspor Futbol A.Ş.’yi en iyi şekilde ağırlayacağımız karşılaşmanın iki takım için de sağlıklı bir şekilde tamamlanmasını diliyoruz. Akşehir Spor’a gönül vermiş, içeride dışarıda bizi destekleyen fedakar taraftarlarımızın bu zorlu mücadelede de Nasreddin Hoca Stadımızı doldurmalarını, maç boyunca takımımıza, yapacakları görsel şölen ve marşlarla destek olmalarını bekliyoruz.” dedi.