2013-2014 sezonu Konya Bölgesel Basketbol Ligi Yıldız Bayanlar 'da Akşehir Selçuklu Spor Kulübü, yaptığı müsabakalarda; Konya Sema Sanat Spor Kulübü, Sistem Koleji Spor Kulübü, Anadolu Spor Kulübünü mağlup ederek Şampiyon oldu.


mso-fareast-font-family:"Times New Roman";color:black;mso-fareast-language:
TR">Gamze Akyar-Hilal Karalök- Şule Gürkan - Sezanur Sarıkıyak - Esra Bilgiç   İlayda Öztaş,- Hatice Karaman -  Beyza Nur Yarar - Öykü Zümbül - Sevde Nur Yaşa- Yasemin Altıner'den oluşan Akşehir Selçuklu Spor  Kulübü, Konya İl Birincisi olarak Merkez Güney gurubunda Konya ilini temsil edecek.


mso-fareast-font-family:"Times New Roman";color:black;mso-fareast-language:
TR">12-16 Mart 2014 tarihinde Nevşehir de oynanacak müsabakalarda temsilcimiz; Aksaray, Gaziantep, Hatay, K. Maraş, Karaman, Kilis, Kayseri, Mersin, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, KKTC temsilcileri ile oynayacak. Kulüp Başkanı ve  Antrenör Varol Türkoğlu, üç kategoride İl birinciliğine katıldıklarını ilkinde mutlu sona ulaştıklarını gençlerde ve minikler dede şampiyonluk alıp guruplarda Akşehir'i ve Konya’yı en iyi şekilde temsil etmek istediklerini belirtti. Kulüp Bşk. Yardımcısı Rahim Yaşa, kulüp oyuncularına, ailelerine, Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul'a Okul Müdürü Mustafa Aktaş'a, Antrenörler Ramazan Yalçınöz ile Cevdet Dural'a ve tüm yönetime teşekkür etti