Dağcılık, doğa sporları, bisiklet, Ali Yaşar tırmanma duvarı, kütüphane, arama kurtarma ve ilk yardım olmak üzere sportif etkinliklerin gerçekleştirileceği ve eğitimlerin verileceği Kulüp Merkezi’nin açılışı, 24 Temmuz 2020 Cuma günü saat 18:00’da gerçekleştirilecek. 

Tüm Akşehirlilerin yanı sıra çevre il ve ilçelerin de açılışa davetli olduğunu belirten Kulüp Başkanı Bayram Çini, yeni Kulüp Merkezi’nin açılışını; “Akşehir’de tüm yaş gurubu spora doyacak. Doğada nefes alırken doğanın da nefes alması yönünde çalışmalar yapacağız. Doğruların peşinde güzelliklerle yaşanan bir ülke olma adına, çocuklarımızla ve gençlerimizle ay yıldızlı al bayrağımızı dünya coğrafyalarında dalgalandırıp anlı şanlı marşımızı dünyanın ortasından tüm dünyaya duyurmayı amaçlıyoruz” cümleleriyle duyurdu. 

Akşehir’de spora önemli katkılar sağlayan, deprem ve doğal afetler konusunda farkındalık yaratan etkinlikleri ve eğitimleri ile bölgede örnek ve aktif bir sivil toplum örgütü olarak dikkat çeken AKADEMİK Kulübü’nün yeni Kulüp Merkezi; Altunkalem Mahallesi’nde bulunan Mualla Nigar Yamaç İlköğretim Okulu mevkiinde 24 Temmuz’dan itibaren hizmet vermeye başlayacak.