25-27 Şubat 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası İkinci Etap Puanlı Yol Yarışları, bisikletçilerin kıyasıya mücadelesine sahne oldu. Yarışlara Konya’dan TORKU Şekerspor Kulübü, Konya Büyükşehir Belediyespor, Selçuklu Belediyespor, Taşkentspor, Alibeyhüyüğü, Akademi Gençlikspor, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü takımlarının sporcuları katılırken, yarışın genelinde TORKU Şekerspor Kulübü büyük bir başarı elde etti.   

Kıran kırana geçen yarışlarda, TORKU Şekerspor Kulübünün sporcularından; Genç Erkek Yol ve Genç Erkek Kreteryum Yarışlarında Ramazan Yılmaz altın, Genç Kadın Yol Yarışında Funda Taşkın altın, Yıldız Bayan Yol Yarışında Emine Adanalı altın, Yıldız B Erkek Yol ve Kreteryum Yarışlarında Furkan Duran altın, Yıldız Bayanlar Kreteryum Yarışında Emine Adanalı gümüş, Genç Kadın Yol Yarışında Almina Bahar bronz madalya kazandılar.  

Elde edilen bu sonuçlarla TORKU Şekerspor Kulübü’nün Yıldız Kadınlar ve Yıldız Erkekler A Takımları da Türkiye Şampiyonu oldular.