Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte yürüttüğü; Akşehir Kaymakamlığı, Akşehir Belediyesi, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eğitimevi Organizasyon işbirliği ile düzenlenen 'Akşehir Bir Milyon Kitaba Koşuyor' projesi kapsamında kitap fuarı açılacak.

24 Nisan - 4 Mayıs 2018 tarihleri arasında açık kalacak ve bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek olan fuar boyunca, Türkiye’nin birbirinden ünlü ve değerli yazarları da Akşehirlilerle buluşacak. Fuar açılış haftasında; Alişan Kapaklıkaya, Kamil Çakır, Necati Demirci, Uğur Çavdar, Serhan Keserlioğlu, Vehbi Vakkasoğlu gibi yazarlar Akşehirli kitapseverlerle bir araya gelecek.



Kitap Fuarı’nda; imza günleri, yazar söyleşileri, seminerler, konferanslar ve sergiler yer alacak. On bir gün boyunca Akşehir Zekai Baloğlu Kapalı Spor Salonu’nda açık kalacak olan fuarda, kitapseverler on binlerce kitabı indirimli olarak satın alma imkânı bulabilecekler. Kitap Fuarı’nın açılışı 24 Nisan 2018 Salı günü saat:10.30’da Akşehir Zekai Baloğlu Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.