Denenmek üzere Konyaspor Altyapısında antrenmana çıkan 3 öğrenciden denenme süreci olumlu sonuçlanan 2008 doğumlu Arda Dipi, U11 takımına davet edildi.





Konyaspor Akşehir Futbol Okulu öğrencilerinden Arda’nın Altyapıya kabul edilmesi, futbola yetenekli akranları için örnek teşkil ediyor. Arda’nın Antrenörü Anıl Yüce, konuyla ilgili şu açıklamada bulundu:
‘’Öncelikle öğrencimiz Arda Dipi ve ailesini tebrik ediyor, futbol kariyerinde hedeflediği yerlere gelmesini temenni ediyorum. Ancak Arda kardeşimizin Cumartesi ve Pazar günleri velisi ile Konya'ya gidip gelmesi gerekiyor. Fakat ailemizin bu yol ücretini tek başına karşılaması mümkün değil. Yol desteği sağlanması konusunda bazı resmi ve özel kurumlara başvuruda bulunmamıza rağmen henüz bir sonuç alamadık. Buradan hayırsever işadamlarımız, kurum ve kuruluşlarımızdan minik Arda'ya destek olmaları konusunda yardımcı olmalarını istiyorum. Konu ile ilgili 0541 540 01 33 numaralı telefondan bana ulaşabilirler."





Başarılı minik sporcu Arda da; "1 yıla yakın süredir Konyaspor Akşehir Futbol Okulunda Anıl yüce hocamın verdiği eğitim ile kendimi geliştirdim ve Konyaspor Altyapısına seçildim. Elimden gelenin fazlasını yapıp, yeşil beyaz formayı terletip Akşehir'i en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım." dedi.





Arda’nın velisi Mustafa Dipi ise ‘’Konyaspor Akşehir Futbol Okulunda Arda’ya güzel ahlak kazandıran ve futbol oynamasına yardımcı olan bir Anıl hoca karşımıza çıktı ve çocuğumun gelişmesinde büyük bir faktör oldu. Konyaspor Altyapısında ter dökecek evladımız için ilk olarak kendisine teşekkürü borç biliyorum. Umarım ki Akşehirimizi iyi bir şekilde temsil ederiz." şeklinde konuştu.