Toplantı öncesinde, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya; İYİ Parti Belediye Meclis üyesi Yıldırım Şapcı’nın vefat eden babası Mahmut Şapcı ve MHP Akşehir İlçe Başkanı Salih Akça’nın vefat eden kardeşi Hakan Akça için taziyelerini paylaştı.

Meclis toplantısında; İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne ait tekliflerden, Yarenler Mahallesi’ndeki imar planı değişikliğine ilişkin teklifin görüşülmesi bir ay ertelendi. Konya Büyükşehir Belediyesi ve Akşehir Belediyesi’nin ortaklaşa alacakları çekicinin Akşehir Şoförler Odası Başkanlığı bünyesinde kullanılması ile Şehri Beyza İç ve Dış Ticaret A.Ş. için 03.09.2018 tarihinde alınan Meclis Kararı’nın güncellenmesi teklifleri kabul edildi.

Gelen ek evraklar ve gündem maddelerinde yer alan diğer tekliflerin de oylanarak kabul edilmesinin ardından; Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya yapılan yatırımlar hakkında Meclis üyelerini bilgilendirdi. Toplantı, Ağustos ayı Meclis toplantısının 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 19:00’da gerçekleştirilmesi kararı ile sona erdi.